Voorjaarsactie:
50% korting op onze inmeetservice!
-50% korting
inmeetservice
Voorjaarsactie

Klantenservice

Meten & Monteren

Wil je zeker weten dat je de kast goed inmeet? Wij hebben inmeet instructievideo’s gemaakt zodat je dit gemakkelijk zelf kunt doen. Ontdek al onze services m.b.t. het inmeten van je kast.

Instructievideo

Per situatie hebben we een instructievideo gemaakt:

  • Vrijstaande kast

  • Tussen twee muren / ingebouwde kast

  • Links vrijstaande kast

  • Rechts vrijstaande kast

Inmeetservice

Wilt u het inmeten liever overlaten aan ons? Dat kan ook. Voor 145 euro komen we bij je thuis om de ruimte op te meten. Ook kunnen we je dan wat extra advies geven mocht dat nodig zijn. Voor het maken van een afspraak verwijzen we je naar onze opmeetservice.

Montage

Wil je je kast laten monteren? Dat kan. Ons montageteam zorgt ervoor dat je kast wordt gemonteerd. Dit doen wij voor €599 per kast.

Gratis inmeetapparaat

Helemaal zeker zijn van een maatvoering die klopt tot op de millimeter, en dat is wat we willen. Kies dan voor onze service met gratis inmeetapparaat. We vragen €45 statiegeld en sturen het digitaal inmeetapparaat naar u toe. Zo kunt u makkelijke de juiste maten meten.

Bestelt u uw kast bij M-Select Kasten dan verreken wij €45 statiegeld met uw bestelling en mag u het inmeetapparaat houden.

 Wilt u bij nader inzien geen kast bij ons bestellen? Dan kunt u het inmeetapparaat retour sturen en krijgt u uw €45 terug.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over (in)meten en monteren vind je hier. Bekijk het complete overzicht met de FAQ's.

1. Kan ik de kast ook laten opmeten?

Niets is zo vervelend als een maatwerk kastenwand die net te groot of te klein is. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Maak dan gebruik van onze professionele meetservice.
Tegen een nette vergoeding komen we dan bij je thuis om je toekomstige kast op te meten.
Regel het meteen!

2. Ik heb een meetfout gemaakt, en nu?

Het kan ons allemaal overkomen. Je hebt een meetfout gemaakt. Neem contact met ons op voor een oplossing. Omdat wij de kasten zelf produceren zijn we niet voor één gat te vangen en verzinnen we meestal wel iets om het samen op te lossen. Neem contact met ons op: info@mselectkasten.nl

3. Er moet een koker met standleidingen verwerkt worden in mijn kast, wat nu?

Er is meer mogelijk dan de ontwerptool laat zien. Heb je een specifieke wens die niet uit te tekenen is in de ontwerptool? Mail ons dan een situatieschets met de door jouw gemeten maten. Dan kunnen we je waarschijnlijk alsnog een passende offerte aanbieden. Bekijk onze contactgegevens.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang tips en inspiratie!