Voorjaarsactie:
50% korting op onze inmeetservice!
-50% korting
inmeetservice
Voorjaarsactie

Klantenservice

Leveren

Is je bestelde kast klaar voor transport? Dan krijg je van ons een bericht om een bezorgmoment in te plannen. We komen de kast dan gratis bij je bezorgen.

Landelijke dekking

Goed om te weten is dat M-Select Kasten uitsluitend in Nederland worden bezorgd. En dat zelfs gratis! Voor de Waddeneilanden geldt een uitzondering.

Woont u op de Waddeneilanden? Dan kunnen we uw bestelling leveren aan een transportbedrijf vlak bij de veerboot, die uw bestelling naar het eiland vervoerd. De kosten van dit transport ontvangt u van het transportbedrijf zelf.

Drempel levering

We bezorgen altijd tot over de eerste drempel bij de voordeur.

Ben je niet aanwezig?

Het kan gebeuren dat er onverhoopt iets tussen komt waardoor het niet lukt om bij het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn, om de kast te ontvangen. Tot max. 24u voor het tijdstip waarop de afspraak staat, kunt u (zonder onkosten) een nieuwe datum met ons plannen. Neem contact met ons op.

Heeft u een afspraak gemaakt met ons om uw kast(en) te leveren en u bent op het moment van de afspraak niet aanwezig. Dan brengen we €100 extra in rekening voor het transport en de opslag.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over het bezorgen vind je hier. Bekijk het complete overzicht met de FAQ's.

1. Mijn kast is beschadigd

Het kan helaas gebeuren dat je kast of een onderdeel ervan tijdens het transport is beschadigd. Neem contact met ons op om samen naar de beste oplossing te zoeken. Neem contact op via info@mselectkasten.nl

2. Waar levert M-Select?

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Woon je op de waddeneilanden? Tegen een meerprijs zorgen we ook dat jouw bestelling op locatie wordt bezorgd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang tips en inspiratie!