Klantenservice

Bestellingen

Met de ontwerptool stel je in een paar eenvoudige stappen jouw droomkast samen. Bij iedere wijziging die je maakt zie je direct wat de prijs is. Zo voorkomen we onverwachtse verrassingen voor je.

Iedere kast die je maar wilt

In de ontwerptool kun je een complete schuifwandkast maken. Maar ook een kastinterieur zonder schuifdeuren. Of juist een ombouw met schuifdeuren maar zonder interieur. Op die manier is er altijd een kast op maat te bestellen die voldoet aan jouw wensen.

Levering in 6-8 weken

Als je je kast hebt besteld bij M-Select Kasten duurt het ca. 6-8 weken totdat je de kast ontvangt. We bestellen de benodigde materialen en stellen jouw droomkast zorgvuldig samen in onze werkplaats. Het is daarom niet mogelijk om na je bestelling nog wijzigingen door te geven. We gaan meteen voor je aan de slag!

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over bestellingen vind je hier. Bekijk het complete overzicht met de FAQ's.

1. Wat is de levertijd van de kast?

We houden een levertijd van 6-8 weken aan. Je ontvangt een bericht van ons zodra de kast klaar staat. Dan plannen we samen een bezorgmoment.

2. Kan ik ook alleen schuifdeuren bestellen?

Dat kan. Zorg dat je het kastinterieur met het schuifje uitschakelt. En vergeet niet het vinkje uit te zetten – bij de opties van afmetingen – voor het bodempaneel. Mits je dit natuurlijk wel graag wilt.

3. Kan ik ook alleen het kastinterieur bestellen zonder deuren?

Dat kan. Zorg dat je de schuifdeuren met het schuifje uitschakelt in de ontwerptool.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang tips en inspiratie!