Voorjaarsactie:
50% korting op onze inmeetservice!
-50% korting
inmeetservice
Voorjaarsactie

Ontwerp jouw unieke kast

Schuifwandkasten

Goede kastruimte is onmisbaar in de organisatie van je huishouden. Met een schuifwandkast help je jouw huis opgeruimd te houden. Naast het voorkomen van stof op de kast (een inbouwkast reikt van vloer tot plafond), ziet de ruimte er netjes en opgeruimd uit. Ontdek het voordeel en de betaalbare oplossing die binnen handbereik is, met onze ontwerptool.

1

Ontwerp jouw kast in onze ontwerptool

2

Onze meubelmakerij gaat voor jou aan de slag

3

Je krijgt bericht als jouw kast klaar is

4

Je hoeft de kast alleen nog maar te monteren!

Schuifwandkast op maat

Een schuifwandkast op maat samenstellen? Je bent al enige tijd op zoek maar kunt het niet vinden. De ideale kast die precies past in de ruimte die jij daarvoor bedacht hebt. En maatwerk? Dat klinkt alleen al duur. Dus dat overweeg je niet eens. Maar wat als het toch betaalbaar kan. Ontdek of de kasten van M-Select een uitkomst voor je kunnen bieden.

Hoe komt jouw kast in de ruimte te staan?

Bekijk onze opmeetinstructies en achterhaal de precieze maten die nodig zijn om jouw schuifwandkast online te ontwerpen. Wat je wensen ook zijn, we maken alle kasten zelf op in onze meubelmakerij. Of het gaat om een vrijstaande kast, half vrijstaand of een complete inbouwkast die van muur tot muur en van vloer tot plafond loopt. Het voordeel van die laatst? Geen stofnesten of kieren meer. Ontdek de mogelijkheden voor jou, in de ontwerptool.

 Schuifwandkast op maat

Daarom M-Select

Een meubel dat 100% aansluit bij je wensen

M-Select heeft haar eigen meubelmakerij

Duurzame keuze. Alleen de beste materialen

Wij bewijzen dat maatwerk ook betaalbaar kan

5 jaar garantie op M-Select kasten

Maak je schuifwandkast compleet

Wij bieden je de meest ideale manier van opbergen, overal waar kastruimte nodig is. Ook aan het interieur van je kast, stellen wij hoge eisen. Voor het interieur van de kast is er veel mogelijk: laden, extra roedes, handgrepen of een spiegel. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel. En uiteraard bevatten onze inbouwkasten hoge kwaliteit schuifwandsystemen die geruisloos lopen door middel van kogel gelagerde wielen.

Waaruit bestaat een schuifwandsysteem?

Naast het schuifwandsysteem op maat bestaat een kast uit een kastombouw en een kastinterieur. De kastombouw is optioneel en bestaat in de regel uit het bodempaneel en indien de kast aan éen of twee kanten vrijstaat uit eindpanelen. Hiervoor leveren wij vele kleuren en stijlen, zodat je schuifwandkast altijd mooi in het interieur past. Want naast dat wij kwaliteitsproducten willen leveren, wil het oog natuurlijk ook wat!

Deel je kastinterieur naar wens in!

Het kastinterieur kun je zelf indelen. Bedenk van tevoren goed wat je in de kast kwijt wilt. Zodat je de juiste keuze maakt voor voldoende hang- en/of legruimte. Legplanken van boven tot onder zijn mogelijk, maar ook combinaties van ingebouwde legplanken, laden en hangsystemen behoren tot de mogelijkheid. In de ontwerptool vind je hier allerlei verschillende opties en indelingen voor om uit te kiezen. Ook bereken je hier makkelijk de prijs van je favoriete schuifdeurkast. 

Wil je meer weten over een schuifwandkast? 

Heb je nog aanvullende vragen over een schuifwandkast of ben je benieuwd hoe je jouw kast het beste kunt inmeten? Op onze FAQ vind je al heel veel vragen die eerder werden gesteld. Mocht het antwoord er niet bij staan, kun je altijd contact met ons opnemen. Zodat je binnenkort weloverwogen jouw ideale kast kunt samenstellen en geniet van een opgeruimd huis.

Inmeten wordt een fluitje van een cent met ons digitale meetapparaat

Ontbreekt het je aan de juiste tools in huis? Maak dan gebruik van dit handige aanbod. We sturen je een digitaal meetapparaat toe, waar we €45 statiegeld voor vragen. Bestel je de kast bij ons? Dan brengen we de €45 in mindering op je bestelling. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw droomkast ook echt past.

Kast collecties

M-Select Kasten heeft drie collecties, namelijk: Pure, Elegance en Atelier. Ieder type heeft zijn eigen voordelen en keuze-mogelijkheden.
Ontdek er meer over:

Elegance

Elegance

De Elegance collectie heeft een solide aluminium omlijsting. Je kunt kiezen uit 5 verschillende profielkleuren. De dikte van deuren van de Elegance kasten is 12 mm. Je hebt de keuze uit 20 verschillende kleuren om je droomkast samen te stellen. De meestgekozen kastcollectie!

Je schuifwandkast samenstellen

Stel je schuifwandkast eenvoudig samen via de ontwerptool op de site. Heb je vragen, bekijk dan de FAQ of neem contact op.

Klantervaringen

 • A.W. Koolstra

  Prima contact en prima offerte, goede kwaliteit en goede prijs

 • Fam. Van Kronenburg

  Het was voor ons super eenvoudig om onze ideale kast samen te stellen. En zoals beloofd werd hij binnen 8 weken bezorgd. We zijn er helemaal blij mee!

 • Guy Verhelst

  Prima service. Vriendelijk meisje bij de afhaling.

 • Fam. Ruiter

  Het zelf ontwerpen van onze inloopkast was eenvoudig en leuk om te doen. Wij zijn enorm blij, en voelen ons verwend, met onze mooie kast!

 • Steven

  Erg goed, ik ben netjes geholpen met keuzes maken en de uiteindelijke levering is ook zeer netjes verlopen!

 • Ilona

  Wij waren op zoek naar een partij die een kast op maat kon maken, een inloopkast. Na een prettige kennismaking kwam er een eerste tekening, een paar aanpassingen zijn doorgegeven en de kast ging in bestelling. Binnen de afgesproken tijd werd er contact met ons opgenomen om de kast te komen monteren en dit alles verliep geheel vlekkeloos. Wij zijn enorm blij en voelen ons verwend met onze mooie kast!

 • Faizal & Fatiha

  Professionals. Maatwerk waar je echt wat aan hebt. Zeer goede service en komen afspraken na. Absolute aanbeveling!

 • Bakker

  Mooie ruime kast precies als besteld.

 • Luijendijk

  Zéér goed, vriendelijk en kundig geholpen en geadviseerd door Britt! Kast netjes gemonteerd door 2 aardige vakmensen!

 • Michiel van den Bos

  Marsman heeft bij ons een maatwerk kastenwand geleverd. Het eindresultaat is prachtig: mooi product en netjes geïnstalleerd.

  • Testimonial 1
  • Testimonial 2
  • Testimonial 3
  • Testimonial 4
  • Testimonial 5
  • Testimonial 6
  • Testimonial 7
  • Testimonial 8
  • Testimonial 9
  • Testimonial 10
  • Testimonial 11
  Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  en ontvang tips en inspiratie!